Dragi oaspeţi,
Dorinţa noastră este să vă oferim o experienţă de neuitat în pensiunea Casa Noastră, din punct de vedere al cazării, al produselor culinare oferite în restaurantul nostru precum şi al celorlalte servicii. Pentru a putea sa vă oferim toate acestea, am stabilit o serie de informaţii de care vă rugăm, în mod respectuos, să tineti cont atât în timpul cât şi după ce s-a încheiat sejurul dumneavoastră în pensiunea noastră.

Confidenţialitatea informaţiilor
Daca ne contactaţi prin e-mail sau prin intermediul acestui site, ne vom permite să vă contactăm în viitor pentru a vă trimite materiale şi oferte promoţionale sau a vă informa în legătură cu evenimentele pe care le vom organiza. Nu vom folosi niciodată numele sau informaţiile despre dumneavoastră fără să avem în prealabil acordul dumneavoastră. Veţi avea posibilitatea să ne comunicaţi dacă doriţi să primiţi aceste informaţii în viitor.

Politica de protecţie a mediului
Pentru noi reprezintă o permanentă preocupare să putem sa ne desfaşurăm activitatea într-un mediu corespunzător şi de aceea promovăm mereu conştientizarea celor care ne vizitează asupra mediului înconjurător.