servicii

PENSIUNEA CASA NOASTRĂ oferă servicii de cazare începand din anul 2000 și este clasificată cu 3 margarete.

Masa poate fi servită într-o ambianță rustică în restaurantul situat la parter, pentru nefumători, cu o capacitate egală cu cea de cazare.

Pe timpul verii este o adevarată plăcere servirea mesei pe cele două terase, ascultând păsărelele și susurul râului. Pe unul dintre pavilioane, există amenajat un loc special pentru grătar în aer liber. În plus, vă puteți relaxa pe unul dintre șezlongurile din curtea pensiunii.

Pensiunea noastră are o capacitate maximă de 18 de persoane, având un total de 8 camere duble, dintre care 3 pot fi închiriate în regim de cameră triplă (un pat matrimonial + un pat single).

Camerele sunt mobilate și decorate cu multă grijă și dispun de tot confortul necesar: baie proprie, televizor, minifrigider, acces gratuit la internet WI-FI. De asemenea, majoritatea acestora dispun de terase generoase, de unde se pot admira peisajele minunate care înconjoară pensiunea.

Locația se pretează atât la organizarea de team buiding-uri, cât și pentru petreceri de firmă.

Turiștii beneficiază de parcare gratuită, în siguranță, în curtea pensiunii.

Tarife

Sejurul este de minim 3 nopți de cazare și tarifele de cazare cu mic dejun și TVA sunt:

Cameră dublă în regim de single – 210 lei/noapte
Camera dublă – 270 lei/noapte
Camera triplă – 310 lei/noapte – 2 adulți și un copil < 14 ani sau 360 lei/noapte pentru 2 adulți și a treia persoană > 14 ani.

Plata poate fi făcută cu numerar, card bancar, transfer bancar sau tichete de vacanță/card de vacanță.

Rezervarile se pot face telefonic între orele 8:00 – 21:00 sau non-stop prin intermediul adresei de e-mail pensiuneacasanoastra@yahoo.com.

Check-in-ul se va face începând cu ora 14:00, iar check-out până la ora 11:00.

Nu există posibilitatea adăugării de paturi suplimentare față de cele deja existente.

Cazarea unui copil cu vârsta de maxim 5 ani este gratuită, beneficiind de cazare în cameră cu părinții, fără pat suplimentar.

Nu se acceptă animale de companie.

Este interzis consumul de băuturi și alimente proprii în incinta restaurantului.

Pentru verificarea disponibilității în perioada dorită, vă rugăm să ne contactați folosind adresa de e-mail: pensiuneacasanoastra@yahoo.com sau prin intermediul formularului de rezervare de pe site.

Completarea formularului de rezervare de pe site nu reprezintă o rezervare fermă ci o solicitare de verificare a disponibilității camerelor.

Rezervările se fac pe bază de avans (reprezentând contravaloarea unei nopți de cazare pentru fiecare cameră rezervată).

Vom răspunde în cel mai scurt timp posibil cererilor de rezervare cu disponibilitatea în perioada menționată cât și cu detaliile bancare necesare plății avansului pentru o rezervare fermă.

Politica de anulare a rezervării

Puteți anula gratuit cu până la 7 zile înaintea sosirii. Vi se va încasa costul pentru prima noapte, dacă anulați în cele 7 zile dinaintea sosirii. Dacă nu vă prezentaţi, vi se va încasa prețul total al rezervării sau al avansului achitat.

Notă: Tarifele afișate sunt cu titlu informativ și pot suferi modificări, fără a fi necesară o notificare în prealabil, în funcție de sezon și politica pensiunii.

Prezentare Interior